Blogga om hälsa, kost och träning

Om du känner att du har koll på det som rör hälsa, kost och träning så kanske du ska starta en blogg där du kan inspirera andra till en hälsosammare livsstil. I det här inlägget så kommer det komma några förslag på ämnen som man kan skriva om ifall det är så att man känner att man vill ta steget och börja blogga om just de här ämnena.

Kläder och utrustning för träning

Skriv om vilka bra kläder man kan köpa på Johnells eller vilka redskap som är bäst när det kommer till träning i hemmet. Även om man tänker att prestation inte alls sitter i kläderna så kan man där ha fel till viss del. En del känner att med snyggare kläder så presterar de bättre eftersom de känner sig starkare. Om man vill ha en boost i motivationen så kan man alltså införskaffa sig lite nya träningskläder och kanske även ett par ordentliga skor. Beroende på vilken träning man utövar så kanske man ska köpa nya skor mer eller mindre ofta. Kanske är det här ämnen som du bör upplysa dina läsare om.

Recept och tips på måltider

Enkla och hälsosamma recept, eller energigivande måltider? Det kanske är det som du också ska blogga om för att ge dina läsare inspiration till att laga nyttig mat. Om man vill gå ner i vikt så handlar väldigt mycket av viktnedgången om vad man äter. Många tänker kanske att man ska äta mindre och träna mer, men det behöver inte vara den bästa kombinationen. Faktum är att många behöver äta mer men äta nyttigt, och träna lagom så att kroppen inte blir helt slutkörd.

Träningsformer som du gillar

Att prova nya träningsformer är inte så vanligt att man gör när man väl har hittat sina rutiner. Det finns många som går på sina pass x gånger i veckan, och sedan kör de någon timme på gymmet. I kombination med vardagsmotion kanske man känner att det här är tillräckligt, men det kanske inte är så utmanande för kroppen. Skriv om nya träningsformer som du provat som kanske kan intressera dina läsare. Skriv om varför just de här träningsformerna är bra och varför du gillade dem. Passar de för par som tränar tillsammans eller inte?

Var öppen för diskussion

Om du väljer att starta en blogg så är det självklart kul om du får läsare som gillar innehållet. Kom dock ihåg att det är väldigt vanligt att läsare är kritiska och en del kan vara rätt hårda när de skriver sina kommentarer. Kom ihåg att det är okej att ha sin egen uppfattning och försök hellre vinna över dina missnöjda läsare istället för att ignorera eller blockera dem.

marinate